Boekentas L Loup Bleu

Caramel et cie - LSA06_0403

Levering 2-3 Werkdagen
€ 95,95

Boekentas L Loup Bleu

Beschrijving
Grote schooltas van 41 cm, schooltas met dubbel compartiment, de beste keuze voor CE2, CM1, CM2 en 6ème, of met een postuur tussen 1,28 en 1,60 m.
Deze schooltas met het originele gestileerde wolfdesign is stevig en licht voor intensief gebruik gedurende het hele schooljaar

Grote schooltas van 41 cm, schooltas met dubbel compartiment, de beste keuze voor een kind in CE2, CM1, CM2 of 6e, of met een postuur tussen 1.28 en 1.60 m.
Een tas met een uniek ontwerp van een majestueuze, ultrastijlvolle grafische wolfskop.

Lichtgewicht en duurzame schooltas
Gemaakt van hoogwaardige, waterafstotende materialen en ontworpen voor intensief gebruik, is de Caramel & Cie schooltas ontworpen om zo licht mogelijk te zijn. De naden zijn verstevigd op de slijtagepunten, de achterkant en zijkanten zijn gemaakt om de inhoud van de tas de hele dag op school te beschermen.
Comfortabele en ergonomische schooltas
Voor het comfort van uw kind hebben onze verstelbare schouderbanden een ergonomische S-vorm, geïnspireerd op wandeltassen, maar dan veel cooler! Evenzo is het anatomische ontwerp van de rug versterkt met een goede dikte van schuim voor comfort, en honingraatgaas om vocht af te voeren in de winter en zomer.
Verantwoordelijke schooltas
Ontworpen in Frankrijk en vervolgens geproduceerd in onze fabriek die zich toelegt op milieuvriendelijke producten, is de Loup Bleu-tas volledig gevoerd met gerecycled polyester om verspilling met stijl tegen te gaan. De metalen sluitingen zijn vervangbaar om de levensduur te verlengen. Alle materialen zijn afwasbaar met water en zeep.
Praktische
schooltas Uitgerust met twee ruime binnenvakken, kan deze tas twee ordners, verschillende notitieboekjes of 24x32cm-mappen en twee etuis bevatten. Het grote buitenvak sluit met klittenband en is groot genoeg om je snack en al je kleine schatten mee te nemen.
Origineel en ontworpen om lang mee te gaan, zal deze fantastische schooltas je kind vergezellen in al zijn avonturen.

Welke tas kiezen? De keuze van een schooltas wordt gemaakt in functie van de klas die het kind volgt, afhankelijk van het materiaal dat hij moet dragen, alsook in relatie tot zijn gestalte.

Technische eigenschappen
Kleuren: Blauw

Leeftijd: 7 tot 11 jaar oud

Geslacht: Gemengd

Klasse: CE2, CM1, CM2, 6e

Afmetingen: 41 x 33 x 16 cm

Samenstelling: 100% polyester

Gewicht: 1 kg

Voering: waterdicht canvas van gerecycled polyester

Hoogte: Tussen 1.28 en 1.60m

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

8 - 12 jaar

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Gelijkaardige producten