Jeune Premier - Pearly Swans - Ergomaxx Backpack

Jeune Premier - Pearly Swans - Ergomaxx Backpack - Erx22186

Levering 2-3 Werkdagen
€ 0,00

Jeune Premier - Pearly Swans - Ergonomic Backpack - Erx22186

Ontdek de Ergomaxx

Ergonomische hippe rugzak voor kinderen vanaf het eerste leerjaar (vanaf 6 jaar)

Op zoek naar een rugzak die verstandig en mooi is? Het ergonomische ontwerp ondersteunt de rug en de print is een streling voor het oog. Het draagsysteem verplaatst 50% van het gewicht naar de heupen. Investeer in uw kind. Zij zijn de toekomst! 

  • Gewicht: 1250.0 g
  • Hoogte: 39.0 cm
  • Diepte: 18.0 cm
  • Breedte: 26.0 cm
  • Volume: 18.0 Ltr.

Eigenschappen

  • 1 magnetisch ergonomisch slot dat opent door middel van 1 simpele beweging. Sluiten doe je eenvoudigweg door de flap naar beneden te laten vallen. De flap vindt zijn weg vanzelf terug en valt autolmatisch weer in het slot. Handig toch!
  • Door de gewatteerde en verstevigde verstelbare heupgordel wordt 50% van het gewicht van de rugzak verplaatst van de schouders naar het bekken en wordt de rug van je zoon of dochter ontlast
  • Dankzij het verstelbare rugsysteem groeit de rugzak moeiteloos met je kind mee van een lichaamslengte van 100 cm tot 150 cm.
  • Door de stabiele bodemplaat vervaardigd uit EVA blijft de Ergomaxx ten allen tijde mooi rechtop staan. EVA is een zacht en flexibel materiaal dat wordt gebruikt om schokken te absorberen.

Ergonomie

Het ontwerp van deze schoolrugzak is gericht op bewegingsvrijheid en een gelijkmatige gewichtsverdeling. Dit is hoe het werkt:

1

Het verstelbare rugpaneel

Open de velcro en vouw het rugpaneel uit. Schuif de rugriempjes op het stabiliserende aluminium frame door de zwarte pijl op de juiste lengte voor uw kind te zetten. Verwijder de infokaart en maak de rugriempjes vast.

2

De heupgordel

Zorg ervoor dat de heupband op de juiste plek komt te zitten namelijk net boven de heupen. Sluit de heupband en span deze strak maar comfortabel aan..

3

Het borstriempje

De in de hoogte verstelbare borstband draagt bij tot de stabilisatie van de rugzak en zorgt samen met de heupband voor een ontlasting van de schoudergewrichten. De schouderbanden worden op deze manier in een optimale positie gehouden. De borstband kan zowel in de hoogte als in omvang versteld worden. Let er wel op dat de borstband niet te strak is afgesteld.

4

De rugriemen

3. Trek beide schouderbanden tegelijk aan, net zo hoog totdat het rugpand van de rugzak strak tegen de rug van je zoon of dochter komt.

Kies uw kleur

Kies uw maat

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis

Stuur ons een bericht