Kleine rugzak Dragonosaure

Caramel et cie - SBP06_1704

Levering 2-3 Werkdagen
€ 57,95

Kleine rugzak, tas voor kinderdagverblijf of kleuterschool, of voor een kind met een lengte tussen 0,9 m en 1,10 m.
Een rugzak met een uniek nachtblauw ontwerp dat eindelijk antwoord geeft op deze cruciale vraag: "wie is sterker tussen een draak en een dinosaurus?"

Lichtgewicht en stevige rugzak
Gemaakt van hoogwaardige, waterafstotende materialen en ontworpen voor intensief gebruik, is de kleine Caramel & Cie rugzak ontworpen om zo licht mogelijk te zijn. De naden zijn versterkt op de slijtagepunten, de achterkant en de wanden, ontworpen om alle schatten die erin zitten te beschermen.


Comfortabele en ergonomische rugzak
Voor het comfort van uw kind zijn onze verstelbare schouderbanden en de rug verstevigd met een goede dikte schuim.


Verantwoorde tas
Ontworpen in Frankrijk en vervolgens geproduceerd in onze fabriek die zich toelegt op milieuvriendelijke producten, is de Dragonosaur-rugzak volledig gevoerd met gerecycled polyester om afval met stijl te bestrijden. Alle materialen zijn afwasbaar met water en zeep.


Praktische tas
In het centrale compartiment kan de kleine rugzak een luier voor de dag, fitnessapparatuur of tekenmateriaal bevatten. Het buitenvak met ritssluiting is groot genoeg voor uw kind om zijn snack en al zijn kleine schatten mee te nemen.
Origineel en ontworpen om lang mee te gaan, zal deze prachtige kleine rugzak je kind volgen waar ze ook maar van dromen.

Kies uw kleur

NoColour

Kies uw maat

2 - 6 jaar

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis